Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nagy kvantumátmenet – Új mátrix 11. rész
  2023-06-23 12:31:21, péntek
 
 





A nagy kvantumátmenet - Új mátrix 11. rész - 3D-ből 4D-be és 5D-be - Lev

A régi, 3D Mátrix megsemmisült, de még mindig sok töredék van belőle. Rajtuk keresztül a parazita rendszer és az erőpiramis továbbra is kitartóan tart és irányít bennünket. Hogyan?
Gyakran az az érzésünk, hogy amikor érdekes gondolatok merülnek fel, mintha elszakadnánk a kapcsolatainktól, elveszik az agyunkból az információ. Általában ez a figyelem átirányításával történik. Például a Forrásra vagy a magas rezgésekre gondoltunk, és hirtelen megszólal a mobiltelefon.
Figyelmünk egy baráti beszélgetésre terelődik, és az előző téma feledésbe merül. Vagy reggel a lelkigyakorlat gondolatával ébredtünk, és miközben tollat ​​keresünk, amit papírra rögzíthetünk, hogy ne felejtsük el, minden egyből elillan.
Alvás közben kilépünk adattudatos elménk gubójából, kapcsolódunk az általános infó mezőhöz, és figyelmünk sugaraival a tudattalan felső rétegeiben elhelyezkedő értékes témákat tárjuk fel.
Ott gyűjtjük össze a legérdekesebb adatokat, amelyeket itt kicsomagolhatunk és megvalósíthatunk. De amikor felébredünk és visszatérünk normál állapotunkba, nem tudjuk továbbadni. Azonnal aktiválja a Mátrix riasztást, és blokkolja azokat a gondolatcsomagokat, amelyek túlmutatnak azon, amit a rendszer és az erőpiramis megenged.
Néha útközben veszik a gondolatainkat. A legmélyebb koncentráció mellett is elveszíthetjük a gondolatmenetet, annak csatornáját. A 3D Mátrix roncsai tudatunk azon villanásaira reagálnak, amelyek túlmutatnak a normáin, és új érzelmek áradatával oltják ki ezeket a villanásokat, amelyek a semmibe irányítják figyelmünket.
Az emberi (anyagi) memóriával próbálva emlékezni valamire, információs mezőnk gubójában maradunk, anélkül, hogy hozzáférnénk egy közös, nagy kozmikus igazságokat tartalmazó adatbázishoz. Az információáramlás megállás nélkül továbbítódik személyes tudatunkba, de a Rendszer nem engedi, hogy figyelmünk sugara túllépjen rajta. ,,Ez a te világod, ember, élj itt! Miért kell valamit máshonnan beszerezned?"
Mivel nincs kapcsolatunk a Forrással és a bolygó információs mezőjével, elménk nem tudja értelmezni a kapottakat, még kevésbé hangoztatni. Ezért a Rendszer folyamatosan visszaállít minket az alfa állapotból (ellazulás, kreativitás és kilépés egy finom síkon) vissza a béta maradásba (az Ego és a környező valóság parancsaira való összpontosítás). Ebben az üzemmódban az elme szűrői bekapcsolnak, és agyunk a környező valóságra fókuszál.
A théta lényben (meditáció, intuíció, emlékezet) tudatunk kozmikus léptékű információkat gyűjt. Delta formában (levett tudatosság, álom) - megtestesíti azt, amit kapott, új világokat teremtve. Gamma állapotban - megjelenik a belátás, a kitágult tudat. De ez abszolút elfogadhatatlan a Sötétségek Erőpiramisa számára.
Arra szoktatták a tudatunkat, hogy csak mikroszkopikus adagokban kapjon táplálékot a gondolatokhoz. A 3D rendszer eltömíti velük a memóriasejtjeinket, és sajátunknak tekintjük őket. Így teletöm minket a régi, 3D Mátrix sablonjaival. Elnyelve szellemi szemetet álmainkban és a valóságban is kialakítjuk személyes és általános környezetünket, megőrizve ezzel a Mátrixot és Erőpiramist. Tudatunkat manipulálva irányítják viselkedésünket, eseményeinket, ami nem tetszik nekik.
A kristálytiszta tudatnak nincsenek kötöttségei... Gyakran, amint rágondolunk, a gondolat megszakad, és rohanni kezd. A tudatunk tele van különféle szeméttel, amelyeknek semmi közük az esethez. A jobb agyban (a Finom Síkkal kapcsolatban) tisztulást, mozgást érzünk, mint a koponyán belül forgó ventilátorból, és egy zümmögéshez vagy fehér zajhoz hasonló hangot. Úgy tűnik, hogy a memóriasejteket kifújják a fül alatti rándulások, ez fizikailag érezhető.
Amint megpróbálunk arra koncentrálni, ami velünk történik, az emlék elúszik. A Mátrix energianyalábjának hatása általában a test jobb oldalán érezhető finom, szinte észrevehetetlen rezgések és mini görcsök hatására. Egy idő után a beépülő modul bal oldalra kerülhet, és görcsöt okozhat a nyak, a bal kar vagy a láb izmaiban. Testünkre hangolódva a Darks' Matrix impulzusokkal igazodik a szív ritmusához, a légzéshez és a véráramláshoz, végrehajtja programjait, mi pedig testünk reakciójaként/munkájaként érzékeljük azokat.
Gyakran a magas frekvenciájú hang, amelyet a fülünkben hallunk, különösen lefekvés előtt, a Mátrix vibrációs szinkronja. Ez olyan lehet, mint a kattanások vagy a rezgések áramlásának növekedése. A hang néhány másodpercre megváltozik, majd visszatér eredeti állapotába. A kattintásokkal együtt gondolatok, képek is felbukkanhatnak, elterelve figyelmünket a lelkiről az anyagira, a jobb agyról a balra, az intuícióról a logikára.
És most elkezdünk a sötétek gondolataival gondolkodni, a szemükkel nézünk, a fülükkel hallgatunk, és a figyelmünket abba az irányba összpontosítjuk, amerre szükségük van. A Matrix szoftver lassan, de biztosan beépül bennünk, és elkezdi felépíteni a potenciált. Amint beírta, az alkalmazás bekapcsol, és elkezdi futtatni a befolyásolási teret.
Ez lehet a belső rész, a nyak egy része, a hát izmai vagy valami más. Általában görcs, libabőr, rezgés vagy hőmérsékletváltozás formájában jelentkezik, de ezek minden esetben a bioritmusunkhoz igazodnak, és szinte észrevehetetlenek. És ha érezzük őket, nem értjük az okokat, és megszokásból gyógyszert vagy alkoholt ragadunk, hogy enyhítsük a tüneteket.
A 3D Mátrix maradványok kedvenc technikája a törlési impulzusok szinkronizálása a szívünk ritmusával, hogy ne legyen kérdésünk - ,,ne aggódj, itt nem működik az eszed, különben megugrik a vérnyomásod és a szíved fájdalom. Nyugodj meg, igyál nyugtatót. Miért kell gondolkodni? Még próbálkozom? Akkor üsd meg a fejed/mellkasod/hátad..."
Emiatt elfolynak a gondolataink, vagy kezd fájni minden, miközben szövegeket olvasunk, vagy a Rendszer számára elfogadhatatlan dolgokat hallgatunk. Figyelemfelkeltő vagy elsöprő jelzést küldhet nemcsak a finomtestünknek, hanem a korpusznak is, amint elkezdünk gondolkodni bizonyos rezgéseken, vagy csatornát építünk a Felsőbb Énnel vagy Forrással. Csak nehogy azt gondoljuk...
Mélyen hiszünk abban, hogy cogito ergo sum (ha gondolok, akkor létezem), így megszoktuk az állandóan gondolatokkal teli fejet. Amikor agyunk alfa állapotba kerül, és lekapcsol az ,,itt és most"-ról, a Rendszer különböző módszerekkel kényszeríti vissza, vagy új gondolatokat vet a vevőantennára - felső csakráinkra. Amint elkezdünk filozófiailag, kreatívan gondolkodni, és bekapcsoljuk a felső energiaközpontokat, a Mátrix radarjára kerülünk, és hatása a beállításainktól függ. A Mátrix automatikusan elsöprő impulzust küld felénk, és szükség esetén átállítja tudatunkat alkoholra, szexre, drogokra és ,,gyógyszerekre", hírverő tömegmédiára és más népszerű ópiátokra.
Lehet, hogy nem vesszük észre azonnal, de bioritmusunkat és hormonjainkat egyes ,,gyógyszerek" elnyomják, mások növekedésre serkentik, ahol minden oltásnak és tablettának kettős (többszintű) az alja. A rezgések szisztematikusan változnak, és a szervezet érzékenyebbé válik a külső energiákra, védelmünk nagyon könnyen feltörhet.
Megváltozott tudatállapotban bármihez kapcsolódunk, de könnyebbé válik hozzánk. És akkor még több pszichés energiát és gondolatformát generálunk, amelyre a sötéteknek szükségük van, így minden lehetséges eszközzel megpróbálják lekötni a figyelmünket.
Ha felkeresünk nem kívánt blogokat, oldalakat vagy információs csatornákat, megszólal a riasztó, a Darks' Matrix blokkolja a felső csakráinkat, és stimulálja az alsó csakráinkat, amint azt az elmegyógyintézetek páciensei, a drogfogyasztók, az alkohol- és szexfogyasztók és más őrültek példázzák.
Aktiválódnak az állati ösztönök, és elnyomják azokat a kreatív gondolatokat, amelyek a magasabb síkokhoz kapcsolnak bennünket. Minél alacsonyabbak a rezgéseink, annál alacsonyabb az információhoz való hozzáférés, és annál kevesebb a belátásunk és tudatunk fejlődése.
Olyan, mintha a víz alatt lennénk, ahol a felszínről semmi nem hallatszik, a hangokat és a gondolatokat elfojtja a fizikai valóság. Amíg elmerülünk a mélységben, nem érintünk. Amint felemeljük fejünket (csakra, érzékelési csatorna) a felszín fölé, a 3D Mátrix maradványai azonnal az agyunkra csapódnak.
Ha sikerült kortyolgatnunk a tiszta információs levegőt, mindenféle hülyeség gondolataival visszalöknek minket a víz alá: ,,Vedd fel az orrod... Hát nem jó, hogy most új okostelefonod van? ...Bökd meg a gombokat a laptopon, lendítsd az alkalmazást... Volt melletted egy snickers bár, és egy hideg sör a hűtőben, nem akarod? ...És ott, az oldalon egy aranyos lány/fiú, csodáld meg"...
Figyelmünk átkapcsolására és elfojtására a Mátrix más módszereket használ. Például a járókelőkön keresztül vagy a tömegben, amikor hirtelen egy idegen egyenesen a homlokunkba szegezi a tekintetét. Ilyenkor az agy alfa állapotba kerül (vagy inkább már benne van, mert a közlekedésben az utazások többnyire automatikusan történnek, az utat pedig már több százszor megtettük), memóriasejtjeink pedig nyitva állnak a nullázásra. Az idegen tehát egyszerűen feloldódik a tömegben, láthatatlanná válik, hiszen kezdettől fogva nem ember volt, hanem hologram.
Gyakran találkozunk ezzel a metróban, amikor szemközt ülve mogorva provokátorok játszanak, akik ,,harapnak meg a szemeddel". Ugyanakkor a bennünk lévő információk nem csak törölhetők, hanem letölthetők is. A metróban sok tarka asztrális és éteri gonosz szellem él, de ez egy másik fajta befolyás, amely agressziót ébreszt, és gyűlölettel és rosszindulattal tölti el az elmét.
Alapvetően ez a hatás azokra az emberekre vonatkozik, akiknek alacsony az energia- és életértékük - ideális akkumulátor a sötétek töltéséhez. Testünk, érzelmeink és gondolataink hatalmas mennyiségű energiát termelnek. A körülöttünk lévő tér egy sűrű hálózatba van belegabalyodva, hogy egy parazita rendszer kiszivattyúzza energiánkat. Ehhez mi csak egy forrás, megújuló és hulladékmentes.
Hogy így is maradjunk, a Mátrix maradványai még mindig arra törekednek, hogy egy húron legyünk, és naponta és óránként fejjenek meg mindenkit. Ezért úgy programoz minket, hogy soha ne ébredjünk fel. És ha ez hirtelen megtörténik, akkor elviselhetetlen ürességet tapasztalunk. Elménk ellenünk fordul.
Az út ismerete és követése nem ugyanaz. A Társteremtők és a Magasabb Fény-hierarchák megpróbálnak felébreszteni minket, felszabadítani az elménket. De az új planetáris és kauzális mátrixok aktiválásával csak az ajtót mutatják meg nekünk. De kizárólag rajtunk múlik, hogy használjuk-e és visszaszerezzük-e a szabadságunkat.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Címkék: szisztematikusan, memóriasejtjeink, megvalósíthatunk, figyelemfelkeltő, beállításainktól, kicsomagolhatunk, kapcsolatainktól, tudatállapotban, rosszindulattal, memóriasejteket, észrevehetetlen, összpontosítjuk, felbukkanhatnak, elviselhetetlen, elfogadhatatlan, bioritmusunkhoz, visszaszerezzük, gondolatmenetet, viselkedésünket, finomtestünknek, szinkronizálása, átirányításával, kiszivattyúzza, belegabalyodva, kattintásokkal, hulladékmentes, kristálytiszta, szexfogyasztók, mikroszkopikus, gondolatainkat, elveszíthetjük, drogfogyasztók, összpontosítás, kortyolgatnunk, gondolatformát, környezetünket, nagy kvantumátmenet, parazita rendszer, erőpiramis továbbra, figyelem átirányításával, magas rezgésekre, baráti beszélgetésre, előző téma, lelkigyakorlat gondolatával, általános infó, tudattalan felső, legérdekesebb adatokat, erőpiramis megenged, legmélyebb koncentráció, semmibe irányítják, információáramlás megállás, bolygó információs, Sötétségek Erőpiramisa, Finom Síkkal, Felsőbb Énnel, Magasabb Fény-hierarchák,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png cica  Kaffka_Margit  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mindig jusson idő nevetni  Lóhere  Bertolt Brecht -től idézet  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Egy lelki imádság  Gonosz démon-álarc  Akik bántanak téged  Png kislány  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  Nem tudhatod  Kövesd a cowboyt!  Ágai Ágnes – Csendélet  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einstein gondolata  Png fotel  Png virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Png telefon  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png kutya  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Ne kapaszkodj magasabbra,  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Facebookon kaptam  Png kutya  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Bounty krémes  Makszim Gorkij gondolata  Nem tudhatod  Jónás Tamás – Végtelen b...  Adakozás  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Jó éjszakát  Alázat  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy kvantumátmenet, parazita rendszer, erőpiramis továbbra, figyelem átirányításával, magas rezgésekre, baráti beszélgetésre, előző téma, lelkigyakorlat gondolatával, általános infó, tudattalan felső, legérdekesebb adatokat, erőpiramis megenged, legmélyebb koncentráció, semmibe irányítják, információáramlás megállás, bolygó információs, alfa állapotból, finom síkon, béta maradásba, környező valóság, elme szűrői, környező valóságra, théta lényben, kitágult tudat, kristálytiszta tudatnak, gondolat megszakad, tudatunk tele, jobb agyban, koponyán belül, zümmögéshez vagy, memóriasejteket kifújják, emlék elúszik, test jobb, beépülő modul, szív ritmusához, magas frekvenciájú, fülünkben hallunk, kattanások vagy, rezgések áramlásának, hang néhány, kattintásokkal együtt, jobb agyról, sötétek gondolataival, szemükkel nézünk, fülükkel hallgatunk, figyelmünket abba, irányba összpontosítjuk, alkalmazás bekapcsol, befolyásolási teret, belső rész, bioritmusunkhoz igazodnak, törlési impulzusok, szívünk ritmusával, szíved fájdalom, állandóan gondolatokkal, vevőantennára &#8211, beállításainktól függ, rezgések szisztematikusan, szervezet érzékenyebbé, külső energiákra, sötéteknek szükségük, felső csakráinkat, alsó csakráinkat, állati ösztönök, kreatív gondolatokat, magasabb síkokhoz, információhoz való, felszínről semmi, gondolatokat elfojtja, fizikai valóság, felszín fölé, agyunkra csapódnak, tiszta információs, aranyos lány, járókelőkön keresztül, idegen egyenesen, homlokunkba szegezi, utazások többnyire, utat pedig, idegen tehát, bennünk lévő, másik fajta, hatás azokra, emberekre vonatkozik, sötétek töltéséhez, körülöttünk lévő, sűrű hálózatba, húron legyünk, ajtót mutatják, szisztematikusan, memóriasejtjeink, megvalósíthatunk, figyelemfelkeltő, beállításainktól, kicsomagolhatunk, kapcsolatainktól, tudatállapotban, rosszindulattal, memóriasejteket, észrevehetetlen, összpontosítjuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 530 db bejegyzés
Összes: 13020 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1854
  • e Hét: 18429
  • e Hónap: 35812
  • e Év: 153058
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.